BARCELONA-MÅLET MINA BENÆGTER OVERFØRSLEN AFSLUTTET

Indførelsen af centerbacken var en nøgleplan for Barcelonas Vinterlege, og medierne afslørede for nylig, at de havde underskrevet en overførsel til Mina, men mægleren svarede, at overførselsprocessen ikke var afsluttet for øjeblikket. Begræns rabatter for Billige Fodboldtøj til Børn, ordrer nu for flere tilbud.

Umtiti blev såret og Javier Mascherano håbede at forlade i vintersæsonen, så Barcelonas centerback var tilbage med Pique og Vermaelen og måtte købe en central forsvarer for at udfylde ledig stilling. På vores hjemmeside er Barcelona tøj til børn 17/18, selvom prisen er billigere end andre, men kvaliteten er meget værd at blive garanteret.

Tidligere rapporterede Aspen-avisen, at Barcelona nærmer sig underskrivelsen af den colombianske forsvarer, Mina, som forventes at afslutte aftalen i slutningen af december. Men Mina’s agent fortalte radioen: “Hidtil har der ikke været nogen yderligere fremskridt med Barcelona. Situationen er ikke blevet bekræftet, og han er stadig Palmeiras-spiller.”

“Jeg talte til Barcelonas sportsdirektør Robert, men det var det samme,” sagde han. “Jeg har haft kontakter med andre klubber, hvorfor Barcelona er kommet ud for at understrege hensigten om at introducere ris. Dott er også interesseret i ham, de har ikke lavet et formelt tilbud, men spillerne er villige til at spille der. “Tag et kig på Fodboldtrøjer med tryk til børn, du kan søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.