Real Madrid 8. gang i finalen og bryde rekorden

Den 14. december vendte Real Madrid sejren om at dræbe VM-finalen, 8. gang for at kvalificere sig til UEFA Cup / Intercontinental Cup-finalen for at holde øje med AC Milan’s historie. Weekendfinalen, hvis Real Madrid vinder, Will og Barcelona 3 gange rekordet, og bliver VM i historien om det eneste succesrige forsvarshold, holdhistorie for første gang om året for at vinde 5 mesterskaber. Den Billige Fodboldsæt Børn online butik, er begyndt at rabat, hurtigt bestille det.

I verdensmesterskabet 1/4 finalen eliminerede Abu Dhabi-halvøen 1-0 mesterskabet og Red Diamond, til Real Madrid er en god nyhed. Halvlandsholdet var Emirates League’s mestre i sidste sæson, men det er stadig billigere at vinde VM, den femte og sæsonen er ikke ideel. Direkte ordrer, køb Real Madrid tøj til børn 17/18, og det vil begynde at transportere til dig samme dag.

På trods af vendingerne i semifinalen var Real Madrid 2-1 for at vende halvårsholdets tilsyneladende styrke i to på hinanden følgende år for at dræbe VM-finalen, den endelige modstander er første gang for at kvalificere sig til cupen Gremio. I verdensmesterskabets historie scorede Real Madrid 23 mål, også chase Barcelona, bundet historie 1..

Det er også den 8. gang i Real Madras historie at komme ind i VM og Intercontinental Cup-finalen for at holde øje med Milanos historie. Pre-omstrukturering af Intercontinental Cup æra, Real Madrid 5 gange at dræbe i finalen, 1960, 1998 og 2002 3 gange, 1966 og 2000 af to gange.

Helgen, hvis Real Madrid vinder, vil overgå Barclays Giants Corinthians, efter Barcelona 3 gange for at vinde posten, bundet historie først. Samtidig vil Real Madrid være et succesfuldt forsvarende hold i verdensmesterskabets historie. Real Madrid vil også registrere historien om de første årlige sejr 5 titler, 2017 Real Madrid har vundet Champions League, Spanien, den spanske Super Cup og de europæiske Super Cup-mestere. Tag et kig på Fodboldtøj til Børn med navn, du kan søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.