GRIZMAN ER FIT OG VIL VÆRE TILBAGE I LIGAEN

Denne runde af La Liga, Atletico Madrid, vil være hjemme mod Aravis. Den gode nyhed er, at holdets stjerne Grizman har genoprettet, og han kan spille i spillet. Under træning smilede han og havde et godt humør. Han savnede også en kamp med Betis efter at han havde et hamstring ubehag efter hans kamp mod Chelsea.Billige Fodboldtøj til Børn online shop, er begyndt at rabat, hurtigt bestille det.

Den franske angriber er blevet trukket i muskler efter sidste uges sidste kamp i Champions League mod Chelsea på Stamford Bridge, hvor han ikke kunne spille i ligaen. Han gik til løbsbane med sin kone Erika og hans datter, Mía, og delte sin families lykke med sine fans gennem sociale medier. Ønsker du at købe nyere Griezmann fodboldtøj til børn, så vær opmærksom på vores hjemmeside, vi opdaterer det nye produkt til enhver tid.

17. december, La Liga 16. runde igen, Atletico Madrid vil være i Wanda stadion for at møde Aravis. Den nuværende Atletico Madrid peger 33 point i 3., runde af ligaen de væk 1-0 små vinder Betis. Atletico Madrid debut, Grizman skader comeback og Gamero partner angriber, Sahur og Kirk adskilt vinger, Fossarico som start højre back.

Vi så også Diego Costa i træning, og han kunne være i King’s Cup tidlig næste måned. Og ligaen bliver Atletico Madrid 2017 sidste kamp, og holdet håber også at bruge en sejr til fansens hyldest. Ny Fodboldtrøjer med tryk til børn, nyd rabatprisen samt hurtig og sikker levering, så drømme t-shirts træder hurtigt på plads på din side!