Dybala-mæglere kan have kontaktet Real Madrid

Juventus angriber Dybala’s agent har været i kontakt med Real Madrid for at diskutere mulige overførsler, ifølge Ciro Venerato, en overførselsekspert fra italienske medier Rai Sport. Fodboldkampens sæson kommer, har virkelig virkelig brug for en Billige Fodboldsæt Børn, skynd dig for at bestille det.

Rai Sport sagde Dybala bror og mægler Gustavo-Dibala kunne have været i kontakt med Real Madrid og Manchester United i den nærmeste fremtid, og hans mål er at hjælpe Dybala med at finde en kamp. Dybala’s nylige situation har været dårlig, og italienske medier siger, at han er villig til at forlade Juve til at deltage i et hold som Real Madrid eller Manchester United. Fodbold jersey online butik for at sælge Dybala fodboldtøj til børn, den nye starter direkte marketing center.

Det er rapporteret, at den nuværende Dybala årsløn på 7 millioner euro, han håber at få 10 millioner euro i årsløn, så spilleren har mulighed for en overførsel. Journalisten sagde Dybala bror og mægler havde kontakt med Real Madrid, og at de to spillere interesseret i Juventus, Cross og Kovacic, kunne være involveret i aftalen.
Nyhederne sagde, at udover Real Madrid er Mourinhos coaching af Manchester United også en af Dybala muligt.
Dybala har scoret 14 mål for Juve denne sæson, med yderligere 3 assisterer.

Der har været rygter om, at Real Madrid har bevidst dybala, sagde Rai Sport, Dybala håber at få en rejse. Men i betragtning af hans seneste præstationer sagde italienske medier, at en sådan anmodning ikke kunne være en god ting, sagde Nedved, vicepræsident i Juventus: “Dybala må ofre mere på banen og i privatlivet.” Hvis du vil vide mere om Fodboldtøj til Børn med navn, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.