Bayern München ønsker at invitere Hassan Huttel til at deltage

München Evening News, nyheden gjorde SPORT1 Bayern håber Hassan Hüttel at forbinde Banheinks, Leipzig bestyrelsesformand Mintslav i at interviewe svarede på denne rygte. Vil du tilpasse din egen Billige Fodboldsæt Børn? På vores hjemmeside kan du bruge dit eget navn til at udskrive trøjer.

“Hidtil har hverken Bayern München eller Dortmund fortalt os,” fortalte Mintslav billedbladet. På vores hjemmeside er Bayern Munich fodboldtøj til børn, selvom prisen er billigere end andre, men kvaliteten er meget værd at blive garanteret.

Hassan Hüttel kontrakt med Leipzig udløber i sommeren 2019, og sidste sæson han førte holdet til Bundesliga andenplads og Indtastet mestre løb.

Mintslav håber at fuldføre sin kontrakt med Hassan Hüttel og sagde: “Vi havde en samtale før jul og besluttede at tale om fremtiden i foråret”

I sommeren 2016 Hassan Hüttel tilbage til Ingolstadt at slutte sig til så Leipzig, Mintslav fortsatte. “Det er vigtigt for ham at gribe den næste fase af udviklingen vil vi finde en løsning for vores fælles fremtid, men vi har ingen pres på. alle. ”

På den anden side, Spox’s “Football Transfer” hjemmeside nyheder, at Bayern efterfølger hos American Genius, den 16-årige Taylor Booth.

Den “transfer Fodbold” hjemmeside siger den Plichchi, som blev underskrevet af Dortmund tre år siden, er vokset til en højt profileret stjerne, og så Bayern vil have en lignende “American Dream”.

.Ifølge nyheder fra Washington Post, Bayern tog en fancy til den 16-årige Taylor stand på Royala Academy, Royala ønskede at forfremme ham til det professionelle team, men Bayern har vundet løbet, men der er ingen officielle nyheder endnu. Tag et kig rundt på Fodboldtøj til Børn med navn, du kan søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.