Ronaldo taber og falder i et lavt humør

I går aftes blev Spaniens 18. fokusrunde anfægtet ved Nou Camp, hvor Barcelona 3: 0 vinder Levante, Lionel Messi, Luis Suarez og Paulinho scorede. Merchandise forfremmelse tid, nu ordrer til at købe Billige Fodboldtøj til Børn, har mulighed for at købe en række små gaver.

Paulinho scorede igen, det er den 7. bold. Antallet af Paulinho er nu bag Messi og Luis Suarez. Barcelona denne gang fra Guangzhou Heng Big Dig folk, virkelig tjene nok: Køb en lavere ryg, men en angriber. Begrænsende rabatter for Ronaldo fodboldtøj til børn, køb straks, og du får flere tilbud.

Barcelona vinder, Real Madrid flad bold. Tidligt i morges, Real Madrid væk 2: 2 at tegne arta tårnet. Barcelona er nu 16 point foran Real Madrid på tribunerne. Gabet har så fuldstændigt proklameret Real Madrid’s exit fra La Liga kamp denne sæson.

At se dette spil rigeligt beviser en kendsgerning: En sund klokke, den absolutte værdi på 100 millioner euro, Real Madrid’s to mål er alle lavet af Bale. Og holdets ess Ronaldo, men igen tabte sig. Ronaldo scorede 4 mål i 13 kampe denne sæson. Dette er hidtil uset.

Hvad er der galt med Ronaldo? Nogle gange har vi en tendens til at blive narret af en spillers høje lys ydeevne og ignorerer en kendsgerning. I år er Ronaldo 33 år gammel. Enhver spiller, selvom du er stærk, vil ikke være årets fjende. Der vil altid være en dag, fra toppen af livet gradvist gled.

Hvis Ronaldo virkelig indvarslede dette øjeblik, udpegede han uden tvivl også slutningen af Merrow æra. Lionel Messi, som stadig er i hot condition, er to år yngre end Ronaldo. Måske er tiden kommet for sin egen dominans. Vil du købe nyere Fodboldtrøjer med tryk til børn, skal du være opmærksom på vores hjemmeside, vil vi opdatere det nye produkt til enhver tid.