Prislisten Neymar udover Lionel Messi

I går offentliggjorde Schweiz ‘førende sportsforskningsinstitut Cies Football Observatory det seneste nummer af de fem europæiske liga-spillere, den værdige liste, sidste sommer, 220 millioner euro til at deltage i Germain Neymar, der blev placeret først. Messi blev nummer to, hvis Neymar ud over Messi ikke er den nyheder, så Ronaldo kun rangeret 49. plads er lidt af en utrolig. Fodboldkampens sæson kommer, har virkelig virkelig brug for en Billige Fodboldsæt Børn, skynd dig for at bestille det

Denne liste, der blev offentliggjort hvert januar, er Neymar nu på 188 millioner pund, og ud over Messi’s 178,5 millioner pund, og den tredje er Tottenham-angriberen Kane, som er mere end 172 millioner pund til at blive den mest Neymar-spiller i premiershipet. Stillet 4-10 er Mbape, Dibala, Ali, Debraune, Lukaku, Glezman og Pogba. Af de 10 øverste var 5 fra Premier League, 2 fra La Liga, 2 fra Frankrig og 1 fra Serie A. Bundesligaens højeste placering var Levandovski, som blev 21st på 94 millioner pund. Direkte ordrer, køb Neymar fodboldtøj til børn, og det vil begynde at transportere til dig samme dag.

Og som vinder af sidste års Golden Globes og verdens fodboldspiller er Ronaldo på listen med 71 millioner pund, ranking 49th, ned fra hans værdi på mere end 40 millioner pund i januar. Spillerne i nærheden af ham har 45-bit Isco (75,4 millioner pund), 46-bit Mobile (75,2 millioner pund), 47-bit Ottamendi (74,8 millioner pund) og 48-bit Marshall (72,4 millioner pund). Cutigno, der kom til Barcelona på 160 millioner euro, er 108,6 millioner pund værd, rangeret 16th.

Nedgangen i værdien af Ronaldo fortolkes som at have at gøre med Real Madrid’s rekord, og holdet ser ud til at have mistet en vis tillid til Zidane. Hvis holdets tillid fortsætter med at være usikker, vil det sandsynligvis yderligere påvirke Champions League fra Premier League, når Real Madrid ikke er værd at lyset. Tag et kig på Fodboldtøj til Børn med navn, du kan søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.