Dibala til 2018 Milan Fashion Week catwalk show

Italiensk lokal tid i dag, Juventus angriber Dibala har deltaget i 2018 Milan-efterår og vinter mode uge som et italiensk mode mærke Dolce & Gabbana inviteret model. Leder du efter høj kvalitet og Billige Fodboldtøj til Børn? så gå ikke glip af vores produkter, vores hjemmeside har et godt omdømme beskyttelse.

Juventus angriber Dibala som Italiens kendte mode mærke Dolce inviteret model til at deltage i 2018 Milano efterår og vinter Fashion Week i en dragt ser han smuk ud, men dagen ud en lille episode, Dibala fra midten af scenen, da foden slog nede faldt næsten. Begrænsende rabatter for Dybala fodboldtøj til børn, køb straks, og du får flere tilbud.

En af grundlæggerne af D & G Gabbana længe beundrede Dibala: “Du er så god, hvorfor viser du os ikke vejen?” “Interessant nok, da medierne eksploderede under catwalken, anerkendte få mennesker Dibala som en stjerne, og mandlige modeller og seere var ikke fans?”

Dibala har modtaget en invitation til Armani påtegning, men intet, vil sandsynligvis blive medlem af D & G. Dibala er igen på vej til Messi efterfølger, da Messi allerede er talsmand for det italienske mærke D & G og kommer til Milan platformen, når han er fri. AC Milan er diesel, Juve er Trussardi, Inter er belgiske Brooks brothers.

Italiens mode er den mest attraktive for Giants, Real er Versace, Bayern er Armani, Barcelona er replays. Premier League har mere at gøre med britiske mærker som Arsenal’s Duchamp London. Tag et kig på Fodboldtrøjer med tryk til børn, du kan søge efter relevante søgeord på vores hjemmeside.