Neymar håber at PSG vil vinde Champions League

Germain i 21. runde af den franske liga for at imødegå udfordringen ved Dijon, meddelte Emery indlæsningen til Grand Paris tidligt i morges. Tidligere på grund af skade Neymar retur, Pastore Iran mislykket liste. Fodboldkampens sæson kommer, har virkelig virkelig brug for en Billige Fodboldsæt Børn, skynd dig for at bestille det.

Germain-stjernen Neymar talte om Champions League i en kampagne i dag for sin femmands turnering og sagde, at han håber at vinde Champions League denne sæson. Begrænsende rabatter for Neymar fodboldtøj til børn, køb straks, og du får flere tilbud.

“Det er for tidligt for alle at vinde Champions League, men Paris klarer sig godt, Cavani og Mbape er gode spillere, der kan påvirke spillet på banen,” sagde han. “Alle er også meget stiltiende forståelse med hinanden nu, vores samarbejde er også meget bedre. Forhåbentlig vil vi vinde alle mestere denne sæson, især i Champions League. ”

Neymar om deres chancer for at vinde Champions League: “Faktisk er det svært, og det er for tidligt at sige. Men det gør vi godt.”

“De, Cavani og Mbape, er meget gode spillere og har indflydelse på ethvert hold, og de arbejder godt sammen,” sagde han.

“Vi kender hinanden bedre, og vores forhold er forbedret,” sagde han. “Vi skal tænke på vores evne til at vinde alle ære, især i Champions League.” Hvis du vil vide mere om Fodboldtøj til Børn med navn, kan du besøge hjemmesiden, hvor der er en mere detaljeret beskrivelse.